Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

13. 07. 2021. 16:23 >> 16:24

IMA POVJERENJE U KLUBU

Solskjer: Rašford će nastaviti da šutira penale

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je danas da ne sumnja da će fudbaler Markus Rašford nastaviti da izvodi jedanaesterce, nakon što je promašio jedan u finalu Evropskog prvenstva.

Engleska je u finalu Evropskog prventva u nedjelju uveče na londonskom Vembliju u finalu Evropskog prvenstva izgubila od Italije sa 2:3 poslije izvođenja jedanaesteraca, nakon što je poslije regularnog djela i produžetaka bilo 1:1. Rašford je pogodio stativu, a italijanski golman Đanuluiđi Donaruma odbranio je penale Džejdonu Sanču i Bakaju Saki.

"Kada izađeš da izvedeš penal, mislim da si već pobijedio. Preuzeo si odgovornost i siguran sam da mnogi igrači ne žele da izvode penale. Mislim da je odlična karakterna osobina da izađete i kažete: 'Suočiću se sa tim, kao i sa posljedicama'. Možete biti heroj ili onaj ko je promašio. To je fudbal. Iz toga naučite i definitivno se vratite jači", rekao je Solskjer za klupski sajt.

Rašford je prethodnih godina igrajući za Mančester junajted postizao važne golove iz penala, među kojima i protiv Pari Sen Žermena za plasman u četvrtfinale Lige šampiona, kao i u finalu Lige Evropa protiv Viljareala.

"Nijesam vidio mnogo njih, u ovom klubu, koji kažu da više ne žele da izvode penale. Znam da će se Markus prijaviti i reći da želi da ga izvede za nas", dodao je trener mančesterskog kluba.

Trojica engleskih reprezentativaca koji su promašili penale u finalu, dobili su poslije utakmice putem društvenih mreža uvrede na rasnoj osnovi, što su osudili brojni sportisti, Fudbalski savez i britanski premijer Boris Džonson.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније