Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 05. 2021. 23:15 >> 23:16

MOŽDA ODGODI PENZIJU

Pandev u dilemi da li da nastavi da igra i poslije EP

Kapiten reprezentacije Sjeverne Makedonije i fudbaler Đenove Goran Pandev najavio je da bi mogao da produži igračku karijeru i da će o tome odlučiti poslije Evropskog prvenstva.

"Iskreno, još sam u dilemi da li ću produžiti igračku karijeru, sada punim 38 godina, vidjećemo. Posle završetka predstojećeg Evropskog prvenstva odlučiću da li ću igrati fudbal ili ću staviti tačku na karijeru", rekao je Pandev u intervjuu radiju "Kanal 77".

Najbolji makedonski fudbaler, kako su prenijeli lokalni mediji, u tom intervjuu nije krio da je ponosan zato što će sa suigračima iz reprezentacije nastupati na jednom tako velikom takmičenju, prvi put u makedonskoj istoriji.

"Plasmanom na Evropsko prvenstvo ispunili smo san svakog Makedonca. Naše utakmice treba da budu praznik za navijače i ekstra motiv za igrače", rekao je Pandev.

Fudbaler Đenove je u martu, u jednom televizijskom intervjuu, rekao da namjerava da se "penzioniše" poslije Evropskog prvenstva i da ima ponudu da ostane u upravi italijanskog prvoligaša.

"Nakon EP najverovatnije ću se penzionisati, staviću tačku na aktivnu fudbalsku karijeru. Sa porodicom ostajem u Djenovi, imam ponudu da budem deo rukovodstva Djenove", rekao je tada Pandev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније