Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 03. 2017. 20:19 >> 19:56

ZVANIČNO

Pandev ambasador Superkupa UEFA

Kapiten fudbalske reprezentacije Makedonije Goran Pandev danas je promovisan u ambasadora Superkupa Uefa 2017, koji će se odigrati u avgustu u Skoplju između osvajača Lige šampiona i Lige Evrope.

Pandev je na konferenciji za novinare zahvalio na povjerenju i poželio da se 8. avgusta na Nacionalnoj arena "Filip Drugi" bore Juventus ili Barselona protiv Mančester junajteda.

Predsjednik Fudbalske federacije Makedonije Ilčo Đorđioski je rekao da će fudbalski spektakl Supekup biti održan na jednom od najboljih stadiona u regionu.

Javno preduzeće koje upravlja stadionom "Filip Drugi" je navelo da će biti pripremljen za veliki događaj, napominjući da je dosad imalo više od 80 inspekcija Uefe i sprovelo sve njene preporuke.

"Arena će zvanično biti zatvorena 11. juna, kada se igra kvalifiokaciona utakmica Makedonija – Španija. Zatim ćemo da radimo na pripremiu terena", rekao je direktor tog preduzeća Cvetko Grozdanov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније