Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 01. 2021. 23:16 >> 23:22

ŠEFILD SLAVIO NA "OLD TRAFORDU"

Poraz Junajteda, "Đavoli" prepustili prvo mjesto

Veliko iznenađenje dogodilo se na Old Trafordu. Mančester Junajted imao je priliku da pobjedom protiv fenjeraša Šefild Junajteda vrati prvo mjesto, ali ne da nije pobijedio već je ostao bez sva tri boda.

Fudbaleri Šefild junajteda slavili su kao gosti veliku pobjedu nad Mančester junajtedom, 2:1 (1:0) u utakmici 20. kola Premijer lige.

Bila je to četvrta pobjeda gostujuće ekipe u poslednjih pet mečeva i četvrti poraz Junajteda od starta sezone, sve su doživeli na svom terenu.

Nevjerovatno je kako je tim Olea Gunara Solskjera odigrao slabo i bezidejno, dok su gosti, koji du došli da se brane, iskoristili šanse koje su im se ukazale da dođu do veoma bitnih bodova u borbi za opstanak.

Gosti su poveli poslije prve ozbiljnije situacije, poslije kornera u 23. minutu. Junajted je u nastavku uspeo na isti način da uzvrati i stigne do izjednačenja.

Korner je izveo Aleks Teles, Hari Megvajer je skočio najviše i glavom proslijedio loptu iza leđa golmana Ramsdejla.

Junajted je istina krenuo po taj drugi gol, ali bez ikakvog plana i ideje. Ni izmjene nisu dale ploda, a da sve bude gore po njih, gosti su postigli još jedan gol.

Ponovo je u 74. minutu loše reagovala odbrana, nijesu uspeli da otklone opasnost poslie nekoliko intervencija, Oliver Burk je šutirao, lopta je pogodila Tuanzebea i od prečke se odbila u mrežu za konačnih 1:2.

Tako je Junajted konačno poražen poslije 13 mečeva u Premijer ligi.

U isto vrijeme na "Gudisonu" su igrali Everton i Lester i podijelili plen (1:1).

Ranije, fudbaleri Brajtona i Fulama odigrali su neriješeno 0:0.

Brajton je 17. na tabeli sa 18 bodova, dok je Fulam jedno mjesto ispod sa 13 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније