Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 02. 2013. 11:57 >> 11:53

LIGA ŠAMPIONA

Galijani: Barsa se plaši Milana

Potpredsjednik fudbalskog kluba Milan Adrijano Galijani rekao je da se u prvom meču osmine finala Lige šampiona vidjelo koliko se Barselona plaši „rosonera“.

"I sinoć i prošle godine smo odigrali dobro protiv Barselone. Jednostavno, možemo da se ravnopravno borimo protiv njih, to sam, uostalom, istakao nekoliko puta. Fudbaleri Barselone nas poštuju, ali i kada kažu da nas se plaše, verujte mi, govore istinu", kazao je Galijani italijanskim medijima.

Ekipa Milana je na svom stadionu pobijedila Barselonu sa 2:0 u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a golove su dali Kevin Prins Boateng i Suli Muntari.

"U ovakvim utakmicama veliku ulogu imaju i istorija i tradicija. Sjetite se samo gdje smo bili poslije prvih nekoliko mečeva ove sezone. Fudbal je divna igra, jer nikad ne znate šta može da se desi. Ipak, vjerujem da ni najveći optimisti nisu mogli da zamisle da ćemo ovako odigrati", naveo je Galijani.

On je dodao da bi navijači trebalo da podrže ekipu i u dobrim i u lošim trenucima.

Revanš utakmica između Barselone i Milana igra se 12. marta na stadionu Nou Kamp.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније