Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 11. 2020. 22:56 >> 23:52

PREOKRET SEVILJE S IGRAČEM MANJE

Lajpcig savladao PSŽ, pobjede Barse, Juvea i Čelsija

Lajpcig je, nakon preokreta, savladao Pari Sen Žermen na svom terenu 2:1 i nakon tri kola došao na diobu prvog mjesta sa Mančester junajtedom. Sigurne pobjede večeras su ostvarili Barselona, Juventus i Česli i tako stigli na korak od osmine finala.

PSŽ je dominirao u prvih pola sata, poveo je preko Di Marije i imao jedanaesterac, ali ga isti igrač nije iskoristio. Od tog trenutka, domaćin se trgao , do odmora poravnao preko Nkunkua, da bi trijumf donio Forberg golom iz penala u 57. minutu.

Lajpcig i Junajted imaju po šest bodova, PSŽ i Bašakšehir po tri.

Barsa je porazila Dinamo iz Kijeva na "Nou Kampu" 2:1. Mesi iz penala i Pike donijeli su sigurnih 2:0, a gosti su do kraja samo ublažili poraz preko Cigankova.

U istoj grupi, Juve je bio siguran protiv Ferencvaroša u gostima 4:1. Morata je postigao dva gola, baš kao u Kijevu, a upisao se i Dibala, uz autogol Dvalija.

Juventus ima devet, Barselona šest, a Dinamo Kijev i Ferencvaroš po jedan bod.

Čelsi i Dortmund su ostvarili identinčne pobjede 3:0, protiv Rena , odnosno Briža.Predvodili su iz Verner i Haland koji su postigli po dva gola.

Sevilja je gubila 2:0 protiv Krasnodara, a nakon što je preko Rakitića smanjila u finišu prvog dijela, ostala je sa igračem manje. Ipak, ni to je nije pokolebalo, već je sa dva gola El Nesirija stigla do pobjede 3:2.

Nakon tri kola, Čelsi i Sevilja imaju po sedam bodova, dok Krasnodar i Ren po jedan bod.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније