Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 11. 2020. 23:09 >> 23:35

LIGA ŠAMPIONA

Bajern moćan, Real bolji od Intera, pobjede Sitija i Porta

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su večeras na gostujućem terenu Salcburg sa 6:2, u utakmici trećeg kola Grupe A u Ligi šampiona.

Salcburg je poveo u četvrtom minutu golom Mergima Beriše, a Bajern je izjednačio iz penala u 21. minutu, kada je strijelac bio Robert Levandovski. Aktuelni evropski prvak poveo je u 44. minutu autogolom Rasmusa Kristensena, a izjednačio je Masaja Okugava u 66. minutu.

Novo vođstvo njemačkoj ekipi donio je Žerom Boateng pogotkom u 79. minutu, a zatim je strijelac bio Leroj Sane u 83. minutu. Peti gol postigao je Levandovski u 88. minutu, svojim drugim golom na meču, a konačan rezultat postavio je Lukas Ernandes golom u drugom minutu nadoknade vremena.

U toj grupi ranije danas Lokomotiva iz Moskve odigrala je neriješeno 1:1 protiv Atletiko Madrida.

Bajern je prvi na tabeli u Grupi A sa svih devet bodova, Atletiko je drugi sa četiri boda, Lokomotiva ima dva boda, dok je Salcburg osvojio bod.

Fudbaleri Real Madrida pobijedili su na svom terenu Inter sa 3:2, u utakmici trećeg kola Grupe B u Ligi šampiona.

Real je poveo u 25. minutu golom Karima Benzeme, a prednost je udvostručio Serhio Ramos u 33. minutu. To je bio njegov 100. gol za Real Madrid.

Inter je smanjio zaostatak u 35. minutu pogotkom Lautara Martinesa, a izjednačio je Ivan Perišić pogotkom u 68. minutu.

Pobjedu Realu donio je Rodrigo golom u 80. minutu.

U drugoj utakmici u toj grupi ranije danas Borusija iz Menhengladbaha pobijedila je na gostovanju Šahtjor sa 6:0.

Na tabeli Grupe B prva je Borusija iz Menhengladbaha sa pet bodova, a drugi je Šahtjor sa četiri, koliko ima i trećeplasirani Real. Inter je posljednji na tabeli bez pobjede, sa dva boda.

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su na svom terenu Olimpijakos sa 3:0, u utakmici trećeg kola Grupe C u Ligi šampiona.

Mančester siti je poveo u 12. minutu golom Ferana Toresa na dodavanje Kevina De Brujnea, a dva gola prednosti donio je Gabrijel Žezus golom u 81. minutu. Konačan rezultat postavio je Žoao Kanselo golom u 90. minutu.

U drugoj utakmici u toj grupi, fudbaleri Porta pobijedili su kao domaćini Marsej sa 3:0.

Porto je poveo u četvrtom minutu golom Muse Marege, a dva gola prednosti ekipi je donio Serhio Oliveira iz penala u 28. minutu. Treći gol postigao je Marulanda Fernando Luis Dijas u 69. minutu.

Marsej je u 10. minutu imao dobru priliku za gol, ali je Dimitri Paje promašio penal.

Na tabeli Grupe C, Siti je prvi na tabeli sa svih devet bodova, slijedi ga Porto sa šest bodova, treći je Olimpijakos sa tri boda, dok je Marsej bez bodova.

Fudbaleri Ajaksa pobijedili su na gostujućem terenu danski Mitjiland sa 2:1, u utakmici trećeg kola Grupe D u Ligi šampiona.

Ajaks je poveo već u prvom minutu golom Antonija, na asistenciju Dušana Tadića, a srpski fudbaler udvostručio je prednost pogotkom u 13. minutu. Jedini gol za domaći tim postigao je Anders Drejer u 18. minutu.

U 65. minutu zbog ofsajda poništen je gol igrača Ajaksa Antonija.

U drugoj utakmici u toj grupi, fudbaleri Liverpula pobijedili su na gostujućem terenu Atalantu sa 5:0.

Trostrusruki strijelac bio je Diogo Žota, koji je postigao golove u 16. minutu i 33. i 54. minutu. Golove su postigli još Mohamed Salah u 47. minutu i Sadio Mane u 49. minutu.

Na tabeli Grupe D Liverpul je prvi sa svih devet bodova, Ajaks i Atalanta imaju po četiri boda, dok je Mitjiland četvrti na tabeli bez bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније