Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

28. 09. 2020. 15:45 >> 15:49

LOŠ START SEZONE

Majnc otpustio trenera poslije dva kola

Fudbalski klub Majnc smijenio je danas trenera Ahima Bajerlorcera nakon što je taj klub izgubio prve dvije utakmice u novoj sezoni Bundeslige.

Majnc je naveo da će dosadašnji pomoćni trener Jan-Moric Lihte voditi ekipu u narednom periodu.

Odlukom kluba o smjeni trenera završena je burna nedjelja u Majncu tokom koje su igrači obili da treniraju nakon što je napadač Adam Salai suspendovan i nakon što mu je rečeno da potraži novi klub.

"Razočaran sam odlukom kluba. Ipak, Majncu i timu želim sve najbolje u budućnosti", rekao je Bajerlorcer.

On je rekao i da razumije solidarnost igrača prema saigraču, ali je istakao da je njihovo odbijanje da treniraju "sasvim druga stvar".

Bajerlorcer je na klupu Majnca sjeo u novembru prošle godine i vodio je tim do 13. mjesta na tabeli u prošloj sezoni.

Majnc je u prvom kolu nove sezone izgubio od Lajpciga sa 3:1, da bi u subotu pretrpio još jedan težak poraz, od Štutgarta sa 4:1.

Bajerlorcer je drugi trener u Bundesligi koji je smijenjen od početka sezone, pošto je Šalke u nedjelju otpustio trenera Davida Vagnera nakon 18 utakmica bez pobjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније