Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 09. 2020. 23:04 >> 23:09

PRESKUP ZA BAVARCE

Kutinjo se vraća u Barselonu

Brazilski fudbaler Filipe Kutinjo napustio je danas njemački Bajern, za koji je nastupao kao pozajmljeni igrač i vratio se u Barselonu.

Kutinjo je ove sezone odigrao za Bajern 38 utakmica i postigao 11 golova u svim takmičenjima.

"Povreda i operacija su ga omeli da odigra više mečeva, ali i pored toga Kutinjo može biti ponosan na doprinos koji dao u osvajanju ovogodišnjih trofeja", izjavio je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić.

Kutinjo je sa Bajernom osvojio sva tri trofeja ove sezone, Bundesligu, Kup Njemačke i Ligu šampiona, ali nije uspio da se nametne treneru Hansiju Fliku kao nosilac igre.

Otkupna cijena za 28-godišnjeg Brazilca u ugovoru sa Barselonom je 120 miliona eura, ali menadžeri njemačkog kluba nijesu željeli da izdvoje toliki novac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније