Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

12. 02. 2020. 15:39 >> 15:49

KUTINJO NE GLEDA NAZAD

"Ne žalim što sam otišao iz Liverpula"

Liverpul kupi plodove dugogodišnjeg rada Jirgena Klopa, kome je jedan od najtežih momenata bio odlazak Filipea Kutinja u Barselonu. Sada, dvije godine od tog prelaska, Liverpul je osvojio Ligu šampiona i na pragu je Premijer lige, a Brazilac je višak na Kamp Nou i pozajmljen je Bajernu.

"Ne gledam unazad. Otišao sam drugim putem i na drugom sam putovanju. Kao i svi drugi, skoncentrisan sam na ostvarenje svojih snova. Srećan sam zbog onog što sam uradio u prošlosti i ne osvrćem se u prošlost, već samo gledam naprijed", rekao je Kutinjo.

Istakao je da je srećan zbog odličnih rezultata bivših saigrača.

"Liverpul leti i to me ne iznenađuje. Već smo to videli prošle godine kada su osvojili Ligu šampiona, ali zaista nisam iznenađen, jer imaju fantastičan tim i sjajnog menadžera.

Od kada je Kutinjo došao u Barselonu u zimu 2018. osvojio je dvije La Lige, Kup kralja i Superkup Španije, prije nego što je ljetos otišao na pozajmicu u Bajern iz Minhena. Liverpul je za to vrijeme osvojio Ligu šampiona, Superkup Evrope i u decembru Svjetsko klupsko prvenstvo. Za vrijeme boravka u Barseloni odigrao je 97 utakmica i postigao je 31 gol uz 14 asistencija. Ove sezone u Bajernu u svim takmičenjima odigrao je 27 utakmica, postigao sedam golova uz osam asistencija. Posljednji gol postigao je 14. decembra, kada je zabilježio het trik protiv Verdera, a u posljednjih šest utakmica tri puta je bio starter, a u posljednje tri utakmice ulazi isključivo sa klupe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније