Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O. Z. ]

25. 01. 2020. 18:05 >> 18:51

VELIKA POBJEDA VALENSIJE

Očajna Barselona pala na Mestalji

Fudbaleri Valensije pobijedili su Barselonu na svom terenu rezultatom 2:0 u okviru 21. kola Primere.

"Slijepi miševi" su do trijumfa pred oko 46.000 gledalaca na "Mestalji" došli golovima u drugom poluvremenu. Domaći tim je poveo u 48. minutu autogolom Đordija Albe, dok je konačan rezultat u 77. minutu postavio Maksi Gomes, koji je prethodno promašio penal.

Na taj način, Real ima šansu da se osamostali na čelu tabele ukoliko u nedjelju na gostovanju Valjadolidu izvuče barem bod.

Barselona je odigrala još jednu katastrofalnu utakmicu i na kraju je zasluženo poražena u ovom meču. Valensija je sa ovom pobjedom ponovo u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Prvo poluvrijeme ovog meča donijelo je fantastičnu igru Valensije i pravo je čudo kako Barselona nije bila u ogromnom zaostatku nakon 45 minuta igre.

U 12. minutu Maksi Gomez je promašio penal kojeg je skirvio Pike. Loše je šutirao fudbaler Valensije i Ter Štegen mu je skinuo šut.

Imao je domaći tim još nekoliko velikih prilika. Gameiro je pogodio prečku, a Ter Štegen je zatim dva puta sjajnim odbranama zaustavio igrače domaćih.

Trener tima s "Nou Kampa" kike Setjen objasnio je razloge poraza svog tima.

"Nijesmo bili dobri u prvom dijelu i najbolje što smo napravili je to što smo imali 0:0 na poluvremenu. Valensija je trebala da vodi već tada, ali je u nastavku kaznila naše greške. Ne bih međutim rekao da nije bilo pravog stava i posvećenosti, igrači su željeli dobar rezultat", rekao je Setjen.

"Igrači još nijesu usvojili određen stvari ili im to možda nijesam najbolje objasnio. Ne sviđa mi se ono što sam vidio danas. Nije im lako prenijeti na teren ono što smo crtali na tabli", dodao je novi strateg Barse.

U prvom meču dana, fudbaleri Espanjola i Atletik Bilbaa odigrali su neriješeno 1:1.

Bilbao je poveo u 12. minutu golom Asjera Viljaribrea, a izjednačenje i bod domaćem timu donio je Raul De Tomas u 63. minutu.

Atletik Bilbao je šesti na tabeli Primere sa 31 bodom, dok je Espanjol pretposljednji sa 15 osvojenih bodova.

U narednom kolu, fudbaleri Bilbaa dočekuju Hetafe, dok će Espanjol gostovati Granadi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније