Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 12. 2019. 13:56 >> 13:53

FLAMENGO IMA VEĆI MOTIV

Klop: Došli smo u Dohu da osvojimo trofej

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da Flamengo vjerovatno ima veći motiv, ali da njegova ekipa svakako želi da osvoji Svjetsko prvenstvo za klubove.

"Situacija je drugačija između Flamenga i Liverpula. Oni su došli sa jasnim ciljem da osvoje takmičenje i vrate se kući kao heroji. Nama je rečeno da ostanemo kod kuće i igramo Karabao kup. Ipak, ovdje smo i želimo da osvojimo takmičenje", rekao je Klop na konferenciji za novinare u Dohi.

Liverpul će sjutra igrati protiv Flamenga u finalu Svjetskog prvenstva za klubove.

"Flamengo nije navikao da gubi utakmice, to je ono što znamo. Znam šta možemo da očekujemo. Protivnik će biti organizovan, intenzivan", kazao je Klop.

Utakmica će se igrati sjutra od 18.30 u Dohi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније