Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

18. 12. 2019. 17:17 >> 17:20

PAŽLJIVO DA BIRA OKRUŽENJE

Vengerovi savjeti neiskusnom Arteti

Francuski trener Arsen Venger rekao je danas da bi kandidat za trenera Arsenala Mikel Arteta trebalo u tom klubu da se okruži ljudima koji će mu pružiti pomoć i podršku, ako bude izabran na tu funkciju.

Uprava Arsenala pregovara sa Artetom oko angažmana. Ekipu privremeno predvodi Fredi Ljungberg, poslije otkaza koji je prije tri nedjelje dobio Unaj Emeri zbog loših rezultata.

Arsenal je pao na 10. mjesto na premijerligaškoj tabeli i muči se otkako je Venger prošlog maja poslije 22 godine napustio klub.

"Mikel Arteta sigurno ima sjajnu budućnost, mnogo je naučio na svom prvom poslu pomoćnog trenera. On će morati da se izbori sa činjenicom da nema iskustva na trenerskom nivou i moraće da obezbijedi dobro okruženje u klubu", rekao je Venger u Dohi na svjetskom klupskom prvenstvu.

Arteta je igrao za Arsenal od 2011. do 2016. godine, a otkako je napustio londonski klub on je pomoćnik treneru Pepu Gvardioli u Mančester sitiju.

Od odlaska iz Arsenala Venger je bez trenerskog posla, a trenutno radi kao šef globalnog razvoja u Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (Fifa).

"Arsenal prolazi kroz veoma težak period. Patim isto koliko i svaki drugi navijač Arsenala", dodao je Venger.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније