Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 09. 2013. 18:25 >> 18:25

POVREDA

Tijago Silva neko vrijeme van stroja

Žaliće PSŽ što nijesu juče savladali konkurenta za titulu, ali i zbog povrede Tijaga Silve. Štoper aktuelnog francuskog prvaka odsustvovaće sa terena najvjerovatnije šest nedjelja.

Brazilski reprezentativac na meču protiv Monaka povrijedio je zadnju ložu, već u 16. minutu morao je da napusti teren. Mediji u Francuskoj javljaju da će Silva pauzirati do novembra, ali još uvjek nije potvrđeno od srane kluba.

Na zvaničnom sajtu PSŽ-a potvrđena je vijest o Silvinoj povredi, ali se još uvjek nijesu objavili koliko će ovaj fudbaler biti van stroja.

"Vremensko trajanje Silvinog odsustva biće naknadno utvrđeno, u zavisnosti od napredovanja njegovog oporavka", piše na sajtu kluba.

Jedno je jasno, Brazilac neće moći neko vrijeme da pomogne ekipi, koja u srijedu ide na gostovanje Valensijenu, a zatim dočekuje Tuluz i Benfiku.

"Snimak je potvrdio da je Silva povrijedio lijevi butni mišić i mislim da smo ga izgubili na neko vrijeme", rekao je trener Parižana Loran Blan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније