Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 09. 2013. 21:24 >> 23:35

PRIMERA

Real slavio nakon preokreta

Real Madrid je iako je gubio bez problema savladao Hetafe 4:1 i vratio se na treće mjesto tabele španskog šampionata.

Nakon što su prva dva meča Primere završena bez pogodaka (Betis - Granada, Selta - Viljareal), u Madridu je sve nadoknađeno.

Hetafe je neočekivano poveo u četvrtom minutu. Lafita je šutirao sa distance, a lopta je na putu ka golu pogodila Pepea, promijenilka putanju i završila u mreži.

Ipak, "kraljevskog klub" se brzo konsolidovao. Pepe se ispravio i poslao loptu u gol Hetafea za izjednačenje u 19. minutu, a 14 minuta kasnije Ronaldo je iz penala preokrenuo rezultat.

Isko je u u 57. Minutu nakon solo prodora povećao na 3:1. Konačan rezultat atraktivno,  petom je postavio Kristijano Ronaldo u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

Valensija se vratila pobjedama. Ekipa Miroslava Đukića je bila bolja od Sevilje i slavila sa 3:1.

Dvostruki strijelac za "slijepe miševe" bio je Žonas, a gol je dao i Viktor Ruiz. Prethodno je Kevin Gameiro izjednačio.

Valensija će gostovati Granadi. Sevilja je i dalje na dnu tabele u La Ligi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније