Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

21. 11. 2019. 23:24 >> 23:23

SAMO BI IGRAO ZA LIL

Azar: Odbio sam PSŽ više puta

Belgijski reprezentativac Eden Azar ljetos je napustio Čelsi i odlučio je da karijeru nastavi u dresu Real Madrida.

Azaru je uvijek bio san da obuče dres "kraljevskog kluba" i to mu se ove sezone ostvarilo. Real nije štedio na njegovom dovođenju, te su za Azara izdvojili više od 100 miliona eura.

Međutim, Belgijanac se još uvijek nije najbolje uklopio u novu ekipu, te navijači Real Madrida čekaju da zaigra u pravoj formi i opravda velika očekivanja koja imaju.

Azar je, u razgovoru za L'Ekip, priznao da je imao nekoliko puta šansu da pređe u PSŽ, ali da je svaki put odbio ponude aktuelnog prvaka Francuske.

"Više puta su pokušali da me dovedu, ali sam odbijao njihove ponude. Ne mogu da se vratim u Francusku i igram za neki drugi klub osim Lila. To sam još davno odlučio. Ako se vratim u Francusku, onda znate da će to biti samo Lil", rekao je Azar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније