Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

19. 11. 2019. 15:55   >>  15:54

ODGOVORIO NA KRITIKE

Azar: U dobroj sam formi

Fudbaler Real Madrida Eden Azar rekao je da je u dobroj formi, poslije kritika na račun radne etike, ali i da ima višak kilograma.

Azar je ovog ljeta iz Čelsija prešao u Real Madrid za transfer koji bi uz bonuse mogao da dostigne 130 miliona funti.

On se za sada nije dobro snašao u Realu, postigao je jedan gol u 11 prvenstvenih utakmica i Ligi šampiona. Nedavno je poboljšao formu, pa je u posljednje četiri utakmice imao tri asistencije.

Prilikom dolaska u Španiju, pojedini mediji naveli su da Azar ima višak kilograma, dok je početkom mjeseca bivši trener Arsenala Arsen Venger opisao Belgijanca kao "preteškog".
Azarov bivši saigrač iz Čelsija Džon Obi Mikel rekao je za Azara da je "najljenji igrač sa kojim je igrao".

Azar je Skaj rekao da je potpuno spreman i da se uvijek trudi da prikaže najbolju igru, za Real i Belgiju.

"Posljednjih mjesec dana sam u dobrom stanju, bez povreda. U dobroj sam formi. Kada sam na terenu uvijek dajem sve od sebe za klub i reprezentaciju i želim da zadržim to", naveo je on.

Azar je 2012. godine iz Lila prešao u Čelsi, za koji je odigrao 352 utakmice i postigao 110 golova. Sa londonskim klubom osvojio je dvije titule u Premijer ligi, dvije Lige Evropa, FA kup i Liga kup.

Odigrao je 105 utakmica za Belgiju i postigao 32 gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније