Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 09. 2019. 22:56 >> 23:17
12

TUMBAKOVIĆ DEBITOVAO PORAZOM

Portugal slavio u Beogradu, Francuska sigurna

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Portugala sa 4:2, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Srbija, na čijoj je klupi debitovao Ljubiša Tumbaković, ima četiri boda iz četiri utakmice, jedan manje od Portugala koji ima utakmicu manje i čak devet od vodeće na tabeli Grupe B Ukrajine, koja ima meč više.

Golove za Srbiju u Beogradu su dali Nikola Milenković u 68. i Aleksandar Mitrović u 85. minutu.

Strijelci za Portugal bili su Vilijam Karvaljo u 42, Gonsalo Gedes u 58, Kristijano Ronaldo u 80. i Bernardo Silva u 86. minutu.

Portugal je poveo poslije loše intervencije golmana Marka Dmitrovića, a drugi gol je dao nakon odličnog poteza Gedesa, koji je prevario Nikolu Maksimovića.

Srpski tim je uspio da smanji golom Milenkovića poslije centaršuta Dušana Tadića iz kornera, ali je Ronaldo 10 minuta prije kraja ponovo donio Portugalu dva gola prednosti.

Mitrović je pet minuta kasnije smanjio na 3:2 odličnim udarcem iz kaznenog prostora, a konačan rezultat postavio je Silva poslije kontranapada.

Fudbalska reprezentacija Francuske pobijedila je Albaniju sa 4:1 u petom kolu Grupe H.

Aktuelni šamponi svijeta opravdali su ulogu favorita protiv Albanije, a vodeći gol postigao je Kingsli Koman u osmom minutu.

Napadač Čelsija Olivije Žiru u 27. minutu povisio je na 2:0, da bi praktično sve nedoumice oko pobjednika otklonio Koman na asistenciju Antoana Grizmana svojim drugim golom u 68. minutu.

Prethodno Grizman nije realizovao jedanaesterac u 37. minutu.

Francuka je preko Žonatana Ikona u 78. minutu došla do 4:0, da bi poraz Albinaije u 90. minutu ublažio Sokol Čikaleši.

Turska se na svom terenu mučila protiv Andore, ali je uspjela preko Ozana Tufana u 89. minutu da dojđe do trijumfa.

Francuska je prva u Grupi H sa 12 bodova, koliko imaju Turska i Island, dok je Albanija četvrta sa šest, a Andora posljednja, šesta bez bodova.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније