Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 09. 2013. 21:48 >> 21:48

NADA SE USPJEHU

Kaka: Sa Balotelijem kao i sa Pipom

Kaka se nakon četiri godine vratio u Milan, a smatra da će povratkom na "San Siro" obnoviti svoju karijeru i da će sa Mariom Balotelijem odlično sarađivati u napadu, kao nekad sa Filipom Inzagijem.

Iako je 2009. godine Real za njega izdvojio čak 68 miliona eura, Brazilac se besplatno vratio u klub u kom je stekao slavu.

Kaka i nema baš čime da se pohvali tokom svog boravka u Realu, a ubijeđen je da će pomagati Baloteliju da postiže golove i da će "Roso-neri" ponovo nizati uspjehe.

"Mnogo stvari možemo da postignemo zajedno. Mario je fantastičan golgeter, nadam se da ćemo imati uspješnu saradnju kao što sam imao sa Pipom", kazao je Kaka.

"Četiri godine su prošle i ja sam se vratio. Znam da je ovaj transfer idealan za mene. Sanjao sam o tome da navijači ponovo skandiraju moje ime", dodao je on.

Kaka je za Milan u periodu od 2003. do 2009. odigrao 270 utakmica i postigao 95 golova. On je sa "Roso-nerima" osvojio Ligu šampiona, Seriju A, Svjetsko klupsko prvenstvo, Superkup Italije i Superkup Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније