Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 08. 2013. 23:24 >> 23:27

PRIMERA

Barsa jedva, Atletiko "petardom" po Raju

U tri nedjeljna meča španske Primere, pobjede su po očekivanju ostvarili Barselona i Atletiko Madrid, dok je duel Levantea i Sevilje završen bez golova.

Tri važna boda Barseloni na teškom gostovanju Malagi donio je pomalo iznenađujuće  desni bek Adrijano, golom u finišu prvog poluvremena.

Barsa je u Andaluziji igrala bez povrijeđenog Lionela Mesija, dok je Nejmar ponovo ušao sa klupe.

Atletiko Madrid je nakon Sevilje u gostima, na svom  „Visente Kalderonu“ deklasirao Rajo Valjekano sa 5:0, pa su „jorgandžije“ još jednom dokazale da mogu i bez Radamela Falkaoa.

Atletiku je bilo dovoljno 35 minuta igre da povede sa velikih 3:0. Goste je „načeo“ Garsija u 17. minutu meča.

Tri minuta kasnije Kosta je duplirao prednost. I Turan se deset minuta prije kraja upisao u listu strijelaca i već tada je pobjednik riješen.

U drugom dijelu pala su još dva pogotka. U 53. minutu Tijago je pogodio mrežu za 4:0, dok je tačku na meč stavio Garsija, koji je i otvorio goleadu.

Levante se donekle iskupio za katastrofu koju je pretrpio od Barse u prošlom kolu (7:0), pa je zaustavio favorizovanu Sevilju - 0:0.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније