Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

21. 02. 2019. 16:41 >> 16:13

KVALIFIKACIJE ZA EP

Fudbalerke sa Njemačkom, Ukrajinom, Irskom i Grčkom

Ženska seniorska fudbalska reprezentacija Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2021. godine igraće u I grupi sa reprezentacijama Njemačke, Ukrajine, Republike Irske i Grčke, odlučeno je žrijebu u Nionu.

U A grupi igraće Holandija, Rusija, Slovenija, Turska, Kosovo i Estonija, rivali u B grupi biće Italija, Danska, Bosna i Hercegovina, Izrael, Malta i Gruzija, a u C grupi Norveška, Vels, Bjelorusija, Sjeverna Irska i Farska Ostrva.

U D grupu svrstane su Španija, Češka, Poljska, Moldavija i Azerbejdžan, E grupu čine Škotska, Finska, Portugal, Albanija i Kipar, dok će u F grupi igrati Švedska, Island, Mađarska, Slovačka i Letonija.

U G grupi su Francuska, Austrija, Srbija, Kazahstan i Makedonija, dok su u H grupou svrstani Švajcarska, Belgija, Rumunija, Hrvatska i Litvanija.

Plasman na Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano u Engleskoj, izboriće devet prvoplasiranih, kao i tri najbolje drugoplasirane selekcije.

Ostalih šest drugoplasiranih reprezentacija igraće u plej-ofu.

Selektor Mirko Marić kazao je da je nakon žrijeba uvijek utisak da je crnogorska reprezentacija mogla i bolje proći.

"Dobili smo Njemačku, jednu od najboljih svjetskih ekipa. Iz trećeg šešira imamo nezgodnu Irsku. U svakom slučaju, mi smo autsajderi u ovoj grupi i svaki postignuti pogodak bi bio uspjeh za nas. Mi ćemo učiniti sve što je do nas da se spremimo što bolje možemo za naredne mečeve", kazao je Marić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније