Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 01. 2019. 18:14   >>  17:44

KATALONCI "PREŽIVJELI"

FS Španije odbio žalbu Levantea, Barsa ostaje u Kupu

Fudbalski savez Španije odbio je danas žalbu Levantea, pa će Barselona ostati u takmičenju u Kupu kralja i pokušati da odbrani trofej.

Levante se žalio Fudbalskom savezu Španije optužujući Barselonu da je u utakmici Kupa kralja uvrstila u tim igrača koji nije imao pravo da igra.

Levante je naveo da je Barselona prekršila pravilo tako što je u duelu u Kupu kralja 10. januara u njenoj ekipi bio Huan Brandaris koji je suspendovan na jednu utakmicu dok je igrao za rezervni tim Barselone u trećoj ligi.

Levante je u prvoj utakmici pobijedio sa 2:1, a Barselona je sinoć u revanšu pobijedila sa 3:0 i prošla ukupnim rezultatom 4:2. Barselona je navela da je fudbaler već obavio suspenziju u trećoj ligi, kao i da je Levante propustio rok od 48 sati da preda žalbu.

Barselona će u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa kralja igrati protiv Sevilje na gostovanju. To je repriza finala iz prošle sezone, kada je Barselona pobijedila sa 5:0 i osvojila 30. Kup kralja, a četvrti uzastopno.

U ostalim četvrtfinalnim utakmicama, Real Madrid igra protiv Đirone, Hetafe će dočekati Valensiju, a Espanjol će u prvom meču biti domaćin Betisu.

Prve utakmice igraju se od 23. januara, a revanši su na programu sedam dana kasnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније