Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 08. 2013. 18:09 >> 18:09
1

NEMA NESUGLASICA

Kavani: Ibra i ja smo dobar tandem

Pari Sen Žermen nije dobro počeo sezonu, u prva dva kola osvojili su samo dva boda, ali, kako ističe najveće ljetošnje pojačanje Parižana, Edison Kavani, potrebno je vrijeme da se ekipa uklopi.

"Sveci" od ove sezone imaju novog trenera, bilo je i odlazaka i dolazaka igrača, a Urugvajac ne sumnja da će doći vrijeme kada će se sve "kockice posložiti". Od kako je došao u svj novi klub, u javnosti je isticano kako se neće uklopiti sa najvećom zvijezdom u ekipi, Zlatanom Ibrahimovićem.

Ipak, bivši igrač Napolija i Palerma tvrdi da njih dvojica imaju dobar odnos i da će to ubrzo pokazati i na terenu.

"Da se ekipa uklopi uvjek treba vremena. Siguran sam da ćemo vremenom igrati sve bolje. Što se tiče mog odnosa sa Zlatanom, vjerujte mi, između nas ne postoji nijedan problem. Mislim da smo kompatibilni i da smo dobar tandem", poručio je "Matador".

Kavani je juče spasio svoj tim potpune blamaže protiv Ažaksjoa i to na svom terenu. On je golom u samom finišu meča donio bod PSŽ-u, koji je tako izbjegao poraz.

"Bili smo bolji, ali nijesmo uspjeli da konkretizujemo šanse koje smo stvorili, a bilo ih je zaista mnogo. Šta je tu je, idemo dalje, loš početak prvensta ne mora ništa da znači", kazao je urugvajski napadač.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније