Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ rtcg.me, beta ]

15. 10. 2018. 23:02   >>  22:45

LIGA NACIJA

Engleska slavila u Sevilji, BIH tri od tri

Fudbalska reprezentacija Engleske pobijedila je večeras u Sevilji Španiju sa 3:2, u utakmici trećeg kola u Ligi nacija.

"Gordi albion" se tako revanširao rivalu za poraz na Vembliju. Englezi su sve završili u prvom dijelu. Sterling je dva puta matirao de Heu, a upisao se i Rašford.

U nastavku je Španija popravila uitsak, smanjio je Pako Alkaser, da bi Serhio Ramos duboko u nadoknadi vremena postavio konačnih 3:2.

Na tabeli Lige A u Grupi 4, Španija je prva sa šest bodova, Engleska ima četiri, a Hrvatska jedan bod, ali uz utakmicu manje.

U drugom meču Lige A Švajcarska je pobijedila Island u gostima 2:1.

Švajcarska je povela u 52. minutu golom Harisa Seferovića, a prednost je udvostručio Mihael Lang u 67. Gol za Island postigao je Alfred Finbogason u 81. minutu.

Na tabeli poslije tri kola Švajcarska vodi sa šest bodova, Belgija ima takođe šest, ali i utakmicu manje, dok Island iz tri meča nema nijedan bod.

U Ligi B Bosna i Hercegovina je upisala i treću pobjedu, pošto je bila bolja od Sjeverne Irske 2:0.

Oba pogotka dao je Edin Džeko.

Na tabeli Grupe 3 u Ligi B, Bosna je prva sa svih devet bodova, Austrija ima tri boda uz utakmicu manje, a Sjeverna Irska nije osvojila nijedan bod u tri meča.

U Ligi C, Estonija i Mađarska odigrali su neriješeno 3:3, a Finska je na svom terenu pobijedila Grčku sa 2:0 za četvrtu uzastopnu pobjedu i prvo mjesto na tabeli u Grupi 2 sa svih 12 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније