Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 10. 2018. 13:14   >>  12:59

BOLT REAGOVAO

"Doping test? Pa, nijesam profesionalni fudbaler!"

Najbolji sprinter svih vremena Jusein Bolt rekao je da ne razumije zašto mora da dostavi uzorke za doping test jer, kako je istakao, još nije profesionalni fudbaler.

Bolt je prošle nedjelje prvi put počeo utakmicu za australijski fudbalski klub Sentral Koust Mariners.

Marinersi su igrali prijateljski meč protiv Makartur Saut Vest Junajteda, pobijedili su sa ubjedljivih 4:0, a Bolt je dva puta zatresao mrežu protivnika.

Uprkos tome što još nije potpisao profesionalni ugovor, Bolt je dobio obavještenje od Antidoping agencije Australije da mora da dostavi uzorke urina i krvi.

"Dakle, povukao sam se iz atletike u pokušaju da postanem fudbaler, ali pazite sad ovo - kako je moguće da ću biti testiran? Nijesam čak ni profesionalni fudbaler. Ozbiljno... Pitao sam ženu zašto treba da se testiram kad još nijesam ni potpisao za klub, a ona mi odgovorila da sam elitni sportista i da moram. U redu onda", napisao je Bolt na svom Instagram profilu.

Bolt je prošle godine završio bogatu atletsku karijeru i tada je rekao da želi da se profesionalno bavi fudbalom. On je, prije Sentral Koust Marinersa, trenirao sa fudbalerima Borusije iz Dortmunda, u južnoafričkom klubu Sandauns i norveškom Stromsgodestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније