Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 10. 2018. 12:05 >> 11:48
12

NIKOLIĆ BLIZU "SOKOLA"

Napadač Partizana na pragu da zaigra za CG

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković rekao je danas da razmišlja da igraču Partizana Nemanji Nikoliću uputi poziv za reprezentaciju, iako je mladi napadač rođen u Srbiji.

"Razmišljamo. Nikolić je sjajan igrač i nije slučajno u Partizanu. Znam da je igrao za Grbalj i da ima korjene u Crnoj Gori. Pratimo ga, pitanje je njegovog opredjeljenja", rekao je Tumbaković, odgovarajući na pitanje čitalaca "Sportskog žurnala".

Nikolić se oglasio tim povodom i rekao da će prihvatiti poziv da igra za Crnu Goru ukoliko prvo poziv stigne s te strane.

"O gosopdinu Ljubiši Tumbakoviću kao vrhunskom stručnjaku i nekome ko pored svog imena ima bezbroj trofeja je izlišno i govoriti. Kao śto je i sam Tumbaković rekao prve ozbiljne fudbalske korake koje su mi utabale stazu ka seniorskom fudbalu sam napravio upravo u Crnoj Gori, u Grblju iz Radanovića. Samim tim ne bih isključivao i tu mogućnost ukoliko reprezentativni poziv iz Crne Gore stigne prvi. Moje je naravno da u matičnom Partizanu radim još viśe i imam još bolji učinak na terenu, jer su samo to preporuke za dalje", rekao je Nikolić.

Srbija i Crna Gora će za tri dana u Podgorici igrati prvi duel od kada su se dvije zemlje razišle 2006. godine.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније