Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 10. 2018. 20:52 >> 21:42
24

ŠALKE SIGURAN U MOSKVI

Debakl Zvezde u Parizu, het-trik Nejmara

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras u Parizu od Pari Sen Žermena sa 6:1, u utakmici drugog kola Grupe C u Ligi šampiona.

Pari Sen Žermen je opravdao ulogu velikog favorita i dominantno je pobijedio Crvenu zvezdu na stadionu Park prinčeva. Francuski klub je bio nadmoćan od početka i samo je bilo pitanje vremena kada će doći u vođstvo.

Poveo je u 20. minutu lijepim golom Nejmara iz slobodnog udarca, a isti igrač je ubrzo povećao prednost poslije duplog pasa sa Kilijanom Mbapeom.

Kavani je potom postigao treći pogodak za PSŽ pošto je lopta poslije njegovog šuta pogodila Miloša Degeneka i prevarila golmana Milana Borjana, a četvrti gol je dao Di Marija, na asistenciju Tome Menijea.

PSŽ je nastavio u istom ritmu u drugom poluvremenu, u kom je ubrzo dao i peti gol, strijelac je bio Mbape poslije lijepe akcije, a Zvezdu je veće katastrofe spasio Borjan sa nekoliko odličnih odbrana.

Šanse je tada imala i Zvezda, a u 70. minutu je dala prvi gol u Ligi šampiona. Strijelac je bio Marin lijepim udarcem, poslije asistencije Lorenca Ebisilija, koji je nekoliko trenutaka prije toga ušao u igru.

Pari Sen Žermen se nije zaustavio na pet golova, već je dao i šesti, a strijelac je ponovo bio Nejmar iz slobodnog udarca.

Šest datih golova nije umanjilo želju fudbalera francuskog kluba da postignu još neki pogodak, ali se rezultat do kraja utakmice ipak nije mijenjao.

Crvena zvezda će sljedeću utakmicu u Ligi šampiona igrati 24. oktobra kada će gostovati Liverpulu.

Fudbaleri Šalkea pobijedili su u Moskvi domaću Lokomotivu sa 1:0, u utakmici drugog kola Grupe D u Ligi šampiona.

Jedini gol postigao je Veston Mekeni u 88. minutu.

Šalke sada ima četiri boda u Grupi D, dok je Lokomotiva u prva dva kola bez bodova.

Lokomotiva ove sezone igra prvi put u Ligi šampiona od 2003. godine, a njeni fudbaleri su večeras imali samo jedan šut u gol.

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније