Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

05. 09. 2018. 22:32 >> 22:13

POKRENUTA ISTRAGA

Benfika najavila borbu protiv optužbi za korupciju

Fudbalski klub Benfika saopštio je danas da će se boriti protiv optužbi za korupciju koji bi mogli da dovedu do toga da portugalski klub bude suspendovan iz svih takmičenja.

Lisabonsko javno tužilaštvo tereti Benfiku za navodne pokušaje da pristupe istražnim postupcima sudije koji je istraživao poslovanje kluba ili njihove klupske rivale.

Pored kluba, javni tužilac takođe optužuje dvojicu sudskih službenika.

Sud sada mora da odluči da li su dokazi javnog tužilaštva dovoljni za pokretanje sudskog postupka. Ukoliko dođe do suđenja, to može potrajati godinama, s obzirom na to da je portugalski pravni sistem spor.

Disciplinski komitet Fudbalskog saveza Portugala saopštio je danas da je pokrenuo istragu poslije optužbi javnog tužioca.

Optužbe javnog tužioca se odnose na posljednje dvije sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније