Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; B.V.

19. 06. 2018. 11:44   >>  11:33

ATLETIKO MADRID

Grizman ostaje, doveli i Lemara

Fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman produžio je ugovor sa tim klubom do 2023. godine, nekoliko dana pošto je odbio ponudu Barselone.

 

Grizmana su kritikovali navijači Atletika i Barselone, pošto je svoju odluku objavio u jednočasovnom dokumentarcu emitovanom na španskoj televiziji Movistar, preneo je Skaj.

Atletiko se žestoko borio da zadrži Grizmana, koji je prošlog ljeta gotovo prešao u Mančester junajted.

Grizmanu je ponuđeno nešto više od 20 miliona eura da ostane, ali mu je i obećano ulaganje od više od 100 miliona eura u dovođenje novih igrača, kako bi se ekipa naredne sezone borila za titule.

Prvo pojačanje Atletika je Tomas Lemar, nakon što je Atletiko postigao dogovor sa Monakom. Lemar sada mora da prođe ljekarske preglede i dogovori se o ličnim uslovima.

Grizman je sa reprezentacijom Francuske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je postigao gol u prvoj utamici i pobjedi protiv Australije (2:1).

Atletiko je objavio da je produžen ugovor sa još jednim reprezentativcem Francuske Lukasom Ernandezom.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније