Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 07. 2013. 17:04 >> 17:04

BORBA ZA TROFEJE

Bejl želi u Junajted

Najbolji fudbaler Totenhema i jedan od najboljih igrača Evrope u ovom trenutku, Garet Bejl, izrazio je želju da pređe u Mančester junajted, prenose izvori Dejli Stara bliski velškom igraču.

Predsjednik Totenhema Danijel Levi nedavno je ponudio Bejlu novi ugovor, uz nedjeljna primanja od 150.000 funti, ali je sigurno da Junajted može da ponudi još više.

 “Bejl je veoma zainteresovan za odlazak u Mančester junajted. To mu donosi igranje u Ligi šampiona i borbu za trofeje“,  rekao je izvor blizak igraču.

Po tim izvorima, čak je i nekadašnji fudbaler "sparsa" Glen Hodl savjetovao Gareta Bejla da pređe na "Old Traford".

Prvi čovjek Totenhema Danijel Levi na sve načine pokušaće da spriječi odlazak Bejla u Mančester junajteda, po cijenu i prodaje najboljeg fudbalera Realu iz Madrida. Naime, Levi i dalje pamti odlaske Majkla Karika i Dimitra Berbatova u tim "crvenih đavola" i ne želi da njegov tim pojačava rivala u Premijer ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније