Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

25. 02. 2018. 22:45 >> 22:46

HET-TRIK GRIZMANA

Sedam golova u Sevilji, "petica" Atletika

Fudbaleri Atletiko Madrida savladali su u gostima Sevilju sa 5:2, u 25. kola španske Primere.

Sevilja večeras nije ličila na ekipu koja je prije nekoliko dana dominirala protiv Mančester junajteda u Ligi šampiona.

Početak meča nije nagovještavao goleadu, pošto se na prvi gol čekalo pola sata. Goste je u vođstvo doveo Dijego Kosta, a do poluvremena su "Jorgandžije" vodile sa 2:0 nakon fenomenalnog pogotka Antoana Grizmana u 42. minutu.

Grizman je sa bijele tačke povisio na 3:0 u 51. minutu, da bi u 65. upisao i asistenciju za Kokea koji pogađa mrežu Sevilje za 4:0.

Atletiko se tu nije zaustavio, pošto je Grizman došao do het-trika u 81. minutu,

Međutim, ni nakon pet golova u mreži Sevilja se nije predavala. Sarabija je u 85. minutu pogodio za 5:1, a Nolito samo tri minuta smanjio na 5:2.

Atletiko je ostao na drugom mjestu tabele sa 58 bodova, sedam manje od lidera Barselone, dok je Sevilja na šestom mjestu sa 39.

Stefan Savić nije bio u timu zbog povrede.

Valensija čuva mjesto za Ligu šampiona

Valensija je na svojoj "Mestaji" savladala Real Sosijedad sa 2:1. Junak treće uzastopne pobjede Valensije bio je Santi Mina, strijelac oba gola za domaći sastav

Valensija se ovim trijumfom vratila na dva boda zaostatka u odnosu na trećeplasirani Real Madrid, dok je Real Sosijedad deset pozicija niže na tabeli sa dvadeset bodova manje.

U duelu sa Atletik Bilbaom, fudbaleri Malage doživjeli su čak 18. poraz ove sezone.

Atletik Bilbao je pred svojom publikom slavio sa 2:1 i tako ostavio Malagu na začelju sa samo 13 bodova nakon 25 odigranih kola.

Svi golovi viđeni su u prvom poluvremenu. Gosti iz Andaluzije su poveli u 13. minutu golom En Nesirija, ali samo četiri minuta kasnije domaćin poravnava preko Mikaela Susaete.

Preokret domaćinu donio je defanzivac San Hoze u 44. minutu.

Malaga je imala jedanaesterac nakon 15-ak minuta igre u nastvaku, ali je golman Kepa pročitao namjeru En Nesirija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније