Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija, B.V.

20. 12. 2017. 22:21 >> 21:55

PJANIĆ REALAN

Za Skudeto borba do posljednjeg kola

Za titulu prvaka Italije ove sezone biće borba do posljednjeg kola. Puno je ekipa u igri. I mi naravno, rekao je Miralem Pjanić, prvotimac Juventusa.

 

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine prošlog vikenda u 17. kolu Serije ”A” postigao je sjajan pogodak iz slobodnog udarca, te bio jedan od zaslužnijih za trijumf ”Stare dame” na gostovanju kod Bolonje, rezultatom 3:0.

”Za uspješno izvedene slobodne udarce hvala golmanima Juventusa i saigračima sa kojim vježbam nakon treninga”, istakao je Pjanić.

Poslije 17 odigranih kola lider na tabeli italijanskog šampionata je Napoli sa 42 boda, jednim više od aktuelnog prvaka Juventusa. Inter je sakupio 40 bodova, Roma 38 (meč manje).

U narednom 18. kolu u subotu, 23. decembra, od 20:45 sati u Torinu u derbiju Juventus će biti domaćin Romi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније