Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

09. 12. 2017. 15:52 >> 15:21

PRVIJENAC ARNAUTOVIĆA

Vest Hem pobijedio Čelsi

Fudbaleri Vest Hema pobedili su danas na svom terenu Čelsi sa 1:0 u malom londonskom derbiju 16. kola engleske Premijer lige.

Jedini gol na utakmici postigao je Marko Arnautović u šestom minutu, što je bio njegov prvi pogodak u dresu Vest Hema.

Ovo je takođe bio i prvi trijumf trenera Dejvida Mojesa od dolaska sredinom novembra na klupu Vest Hema umjesto Slavena Bilića.

Čelsi je gotovo tokom cijelog meča imao inicijativu, ali gotovo nijednom nije ozbiljnije ugrozio gol Adrijana. Odbrana Vest Hema bila je na visokom nivou, odbijala je gotovo sve nalete gostiju, pa su tako "čekićari" na kraju došli do trećeg trijumfa, a prvog od kraja spetembra u Premijer ligi.

Vest Hem sada ima 13 bodova na 18. mjestu Premijer lige, dok je Čelsi treći sa 32.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније