Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

objavio: S.V. [ Beta ]

09. 10. 2017. 16:56 >> 16:24

PROMOVISAN U MINHENU

Hajnkes: Igračima treba vratiti samopouzdanje

Novi trener fudbalera Bajerna iz Minhena Jup Hajnkes rekao je danas da su mu porodica, ali i njegov pas pomogli u odluci da ponovo sjedne na klupu šampiona Njemačke.

"Bilo je to nezgodno vrijeme, ali supruga i ćerka su rekla da treba to da učinim. Moj pas je takođe zalajao dva puta, što je značilo da treba to da uradim", rekao je Hajnkes koji danas počinje svoj četvrti mandat u Bajernu.

Hajnkes je u Bajernu 2013. godine završio karijeru, pošto je u toj sezoni predvodio ekipu do "triple krune" - šampionske titule u Njemačkoj, Kupa i Lige šampiona.

On se sada vratio na mjesto Karla Anćelotija, kojeg je klub otpustio dan poslije poraza od Pari Sen Žermena od 0:3 u Ligi šampiona, za koga je rekao da je dobar trener i "pravi džentlmen" i da ga veoma poštuje.

Hajnkes je rekao da je postojala jasna hijerarhija u klubu u vremenu dok su igrali Bastijan Švajnštajger i Filip Lam.

"Ovi igrači su sortirali mnogo stvari u svlačionici. To nam je potrebno ponovo, da damo drugim igračima više povjerenja. Treba im vratiti samopouzdanje. Sa sportske tačke gledišta mnogo stvari treba da se promijeni i poboljša", rekao je Hajnkes.

On je dodao da ima plan i da zna šta mora da radi.

"Znam šta moram da radim. Moram da sjednem i razgovaram sa igračima, i da ponovo uklopim osjećaj zajedništva. Imam jasan plan", kazao je 72-godišnji Hajnkes.

Bajern je trenutno drugi na tabeli u Bundesligi sa pet bodova manje od Borusije Dortmund, a Hajnkes je rekao da će biti teško da se nadoknadi zaostatak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније