Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 10. 2017. 16:41 >> 18:58

POVRATAK IZ PENZIJE

Jup Hajnkes opet vodi Bajern

Fudbalski klub Bajern iz Minhena potvrdio je danas da je Jup Hajnkes imenovan za novog trenera tog kluba.

Kako je objavljeno na sajtu šampiona Njemačke, Hajnkes je potpisao ugovor do 30. juna 2018. godine, a tim će preuzeti u ponedjeljak.

"Ne bih se vratio ni u jedan drugi klub na svijetu, ali Bajern je za mene ljubav", rekao je Hajnkes, koji je upravo nakon što je sa Bajernom osvojio sve što se moglo osvojiti otišao u fudbalsku penziju.

Njemačka agencija DPA je ranije danas javila da Bajern pokušava da ispuni zahtjev 72-godišnjeg Hajnkesa da se Peter Herman vrati u klub kao pomoćni trener.

Bajern je u tome uspio. Herman, koji je do sada vodio Fortunu iz Diseldorfa, vratio se u Bajern i biće pomoćnik Hajnkesu. On je sa Hajnkesom ranije sarađivao u Bajer Leverkuzenu, a potom i u Bajernu.

Drugi pomoćnik biće Herman Gerland, koji je do sada radio u mlađim kategorijama Bajerna.

Hajnkes je u Bajernu 2013. godine završio karijeru, pošto je u toj sezoni predvodio ekipu do "triple krune" - šampionske titule u Njemačkoj, Kupa i Lige šampiona.

Bajern je otpustio trenera Karla Anćelotija 28. septembra, dan poslije poraza od Pari Sen Žermena od 0:3 u Ligi šampiona. Italijanski trener otpušten je poslije 14 meseci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније