Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

09. 10. 2017. 10:22 >> 09:54
2

ROBEN REALAN

Ne nadam se plasmanu na Mundijal

Kapiten holandske fudbalske reprezentacije, Arjen Roben rekao je da se ne nada plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

Holandija je sinoć pobijedila Bjelorusiju sa 3:1 i treća je na tabeli Grupe A. Za plasman u baraž u posljednjem kolu u Amsterdamu u utorak, biće joj potrebna pobjeda protiv Švedske sa sedam golova.

"To mi je veoma bolno, ali nažalost, to je dio sporta", rekao je Roben.

Holandija ima 16 bodova, a drugoplasirana Švedska ima tri boda više, ali ima mnogo bolju gol razliku prije svega zahvaljujući jučerašnjoj pobjedi nad Luksemburgom od 8:0.

"Nijesmo mogli da vjerujemo da su pobijedili sa takvom razlikom. Poslije takvog rezultata mi smo izašli na teren u Bjelorusiji da damo sve od sebe. Ali nije bilo realno da pobijedimo sa 8:0. Takođe, ni 7:0 protiv Švedske na domaćem terenu se neće dogoditi", naveo je Roben za holandsku televiziju.

"Moramo da vjerujemo do posljednjeg trenutka, ali bolje je da kažem ono što svi misle. Nije realno da pobijedimo Švedsku tolikom razlikom. Bolje je da ljudi ostave svoje digitrone", dodao je fudbaler Bajerna iz Minhena.

Upitan o budućnosti u državnom timu, Roben je rekao: "Prvo Švedska, a onda ćemo vidjeti".

Otkako je na Svjetskom prvenstvu 2010. igrala u finalu i osvojila treće mjesto na Mundijalu u Brazilu četiri godine kasnije, Holandija nije ostvarila dobre rezultate. Ekipa se nije plasirala na Evropsko prvenstvo prošlog ljeta u Francuskoj i najvjerovatnije će propustiti turnir u Rusiji.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније