Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

11. 09. 2017. 21:19 >> 20:59

ANĆELOTI OCIJENIO

Bolji smo nego prošle sezone

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Karlo Anćeloti rekao je da vjeruje da je njegov tim jači nego prošle sezone i da se nada da će to pokazati u predstojećem meču protiv Anderlehta u Ligi šampiona.

"Mislim da smo bolji nego prošle sezone i nadam se da ćemo to i pokazati na sljedećoj utakmici. Novi igrači su povećali kvalitet tima, ali treba nam vrijeme... Nadam se da ćemo uskoro biti bolji. Prošle godine smo bili na dobrom nivou, pa neće biti lako poboljšati se još više, ali mislim da to možemo", rekao je Anćeloti.

Fudbaleri Bajerna dočekuju sjutra Anderleht u prvom kolu Grupe B Lige šampiona. U drugom meču te grupe sastaće se Seltik i Pari Sen Žermen.

Anćeloti je naveo da će biti teško osvojiti Ligu šampiona ove sezone.

"Ima mnogo klubova koji bi mogli da osvoje trofej. Real Madrid, Barselona, možda Bajern... Mančester junajted nije bio tu prošle sezone, na primjer. Biće još teže ove godine", rekao je Ančeloti.

Bajern duel protiv Anderlehta dočekuje poslije poraza od Hofenhajma od 0:2 u Bundesligi.

"Igranje u Evropi se uvijek razlikuje od igranja u domaćem prvenstvu. Moramo da preuzmemo kontrolu nad utakmicom... Nijesmo to uspjeli protiv Hofenhajma, ali sam siguran da ćemo sjutra uspjeti", rekao je Manuel Nojer, golman njemačkog šampiona.

Utakmica između Bajerna i Anderlehta igra se sjutra od 20.45 na Alijanc Areni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније