Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

07. 07. 2017. 09:34 >> 09:06

PRIPREME SA KLUBOM

Gece se vraća treninzima

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mario Gece vratiće se treninzima sa ekipom na početku priprema za novu sezonu.

Fudbaleri Borusije počinju pripreme za novu sezonu, a s ekipom će biti i Gece koji nije igrao od januara zbog problema sa mišićem. Njemu je poslije toga, u februaru dijagnostikovan "metabolički poremećaj".

Gece se prošlog ljeta vratio u Dortmund iz Bajerna iz Minhena, ali je od tada odigrao samo 11 prvenstvenih utakmica.

Novi trener Borusije Peter Bos će na okupljanju imati i nove igrače Omera Topaka i Dana Aksela Sagadua, ali su i dalje povrijeđeni Marko Rojs, Rafael Gereiro, Julijan Vajgl i Šindji Kagava.

Fudbaleri koji su igrali na Evropskom prvenstvu za mlade u Poljskoj, Maksimilijan Filip, Mamadu Daud i Mikel Merino, priključiće se ekipi poslije odmora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније