Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

29. 05. 2017. 22:24 >> 21:57

ZAHVALIO KLUBU

Hart napustio Torino

Engleski golman Džo Hart rekao je danas da će napustiti Torino, gdje je ove sezone igrao na pozajmici iz Mančester sitija.

 

Hart (29) je na početku sezone izgubio mjesto u timu Mančester sitija po dolasku trenera Pepa Gvardiole i otišao je u Torino.

Trener Torina Siniša Mihajlović rekao je prošlog mjeseca da bi želio da zadrži Harta u timu, ali da klub nema novca za to.

"Hvala, Torino, ponosan sam što sam igrao za vaš poseban fudbalski klub. Vratiću se jednog dana, sada se pozdravljam sa vama, uživajte u ljetu. Nikada nećemo zaboraviti kako ste prihvatili mene i moju porodicu", naveo je Hart na društvenim mrežama.

"Zauvjek ću navijati za Torino. Upoznao sam mnogo posebnih ljudi i ovo je bilo jedno od najljepših iskustava u mom životu", dodao je on.

Torino je završio sezonu na devetom mjestu na tabeli, a u posljednjoj prvenstvenoj utakmici pobijedio je Sauolo sa 5:3.

Hart je rekao da je "višak" u Mančester sitiju i da očekuje da će na ljeto napustiti taj klub, uprkos tome što mu ugovor ističe za dvije godine.

On je odigrao 68 utakmica za reprezentaciju Engleske, a za njega su bili zainteresovani brojni evropski klubovi.

Predsjednik Torina Urbano Kairo rekao je početkom mjeseca da "nije očekivao toliko grešaka na golu od Džoa Harta".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније