Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

28. 05. 2017. 14:16 >> 13:52

OSTVARIO ZACRTANO

Ronaldo: Cilj bio 100 golova, uspio sam

Kristijano Ronaldo zahvalio se Zinedinu Zidanu što mu je omogućio slobodu u napadu Real Madrida ove sezone.

Portuglac je ostvario svoj cilj s početka sezone da postane prvi fudbaler koji je postigao 100 golova u Ligi šampiona.

"Bio je to rekord koji sam želio da ostvarim. Bio sam ranije blizu, ali nisam bio strijelac na nekoliko utakmica, što je malo zakomplikovalo stvari. Uvijek sam vjerovao da ću biti prvi igrač koji će postići 100 golova i uspio sam. Taj cilj sam postavio na poočetku sezone. Moram da se zahvalim igračima, treneru i navijačima na tome", rekao je Ronaldo za sajt UEFA. 

Real je ove sezone osvojio LaLigu poslije pet godina pauze i stigao do novog finala Lige šampiona, a Ronaldo smatra da je za to najzaslužniji trener Zinedin Zidan. 

"Zidan je uradio izuzetan posao, počeo je od nule ovu sezonu i dokazao se kao trener. Ponosan sam na njegov rad. Divio sam mu se kao igraču, a sada još više kao treneru. Veoma je pozitivna osoba, vrijedan je i mnogo poštuje igrače. Ne sumnjam da tim svoj uspjeh duguje Zidanu i njegovom radu. Pametno je vodio tim, što nikad nije lako jer svi fudbaleri žele da igraju. On je uspio da koristi sve, a to je bio ključ osvajanja titule i dolaska do finala LŠ", istakao je Portugalac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније