Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R. [ Beta ]

18. 04. 2017. 10:21 >> 10:52

NAKON ODLASKA ZOLE

Hari Rednap novi trener Birmingema

Uprava fudbalskog kluba Birmingem imenovala je danas Harija Rednapa za novog trenera, posle odlaska Djanfranka Zole.

Zola je juče podnio ostavku poslije poraza od 0:2 od Bartona i samo četiri mjeseca u engleskom drugoligašu. On je ekipu vodio u 24 utakmice i ostvario samo dvije pobede.

Tri kola pre kraja sezone Birmingem je 20. na tabeli Čempionšipa sa 47 bodova i ima tri boda više od Blekburna koji je prvi u zoni ispadanja.

Uprava Birmingema navela je u saopštenju da vjeruje da će ekipa sa Rednapom ostvariti dobre rezultate.

"Iskusni Rednap je pristao da zamijeni Djanfranka Zolu, koji je u ponedjeljak podnio ostavku. Rednap je imao uspjehe kao trener Bornmuta, Vest Hema, Portsmuta, Totenhema i Kvins Park Rendžersa. Pored mnogih ostvarenja, on je uspješno predvodio Portsmut i Kvins Park Rendžers do plasmana u Premijer ligu i osvojio FA Kup sa Portsmutom. Kada je predvodio Totenhem dobio je nagradu za najboljeg trenera u Premijer ligi, a sa tim klubom se i plasirao u Ligu šampiona", navodi se u saopštenju Birmingema, prenijeli su britanski mediji.

Rednap (70) je bez kluba još otkako je 2015. napustio Kvins Park Rendžers. On je prošle godine predvodio reprezentaciju Jordana na samo dvije utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније