Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

19. 04. 2017. 22:54 >> 22:28

REDNAP PORUČIO

"Ne želim platu ako ispadnemo iz lige"

Trener fudbalera Birmingema Hari Rednap rekao je danas da ne želi novac od tog kluba ako ispadne sa ekipom iz druge engleske lige, Čempionšipa.

Rednap je juče imenovan za trenera Birmingema, dan pošto je Dajnfranko Zola podnio ostavku poslije loših rezultata. Rednap će u tri posljednje utakmice u sezoni predvoditi Birmingem i cilj je da klub ostane u ligi. Birmingem je 20. na tabeli Čempionšipa sa 47 bodova i ima tri boda više od Blekburna koji je prvi u zoni ispadanja.

"Neće me platiti, a to mi ipak ne smeta. Imam bonus, nije veliki, ali sam im rekao: 'Ako ne ostanemo u ligi, ne želim platu'", rekao je Rednap za radio Bi-Bi-Si (BBC).

Bivši trener Vest Hema, Totenhema i Portsmuta rekao je da je isti dogovor imao i sa Derbi kauntijem, gdje je radio kao savjetnik u završnici prošle sezone.

Rednap je bez kluba još otkako je u februaru 2015. godine napustio Kvins Park Rendžers. On je prošle godine predvodio reprezentaciju Jordana na samo dvije utakmice.

"Kada ekipa pobijedi dva puta u posljednje 24 utakmice, to vam govori da neće biti lako. Ali, moraš da vjeruješ u sebe i moraš da vjeruješ u tim. Bio sam i prije u ovakvim situacijama, uvijek su teške, ali spreman sam", naveo je 70-godišnji trener.

On će na klupi Birmingema debitovati u nedjelju protiv Aston Vile, u pretposljednjem kolu Birmingem će igrati kao domaćin protiv Hadersfilda, a u posljednjem na gostovanju protiv Bristol sitija.

"Ako uspijemo da ostanemo u ligi, imamo potencijal da napravimo tim za narednu godinu i da jurimo plej-of. Nije toliko teško oformiti dobar tim u Čempionšipu, ako znate šta radite. Možete da izaberete igrače, ne morate da potrošite bogatstvo. Sada smo blizu dna. Vigan i Blekburn i dalje imaju velike šanse, pa su nam potrebni bodovi, ako može već u nedjelju", rekao je Rednap.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније