Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 04. 2017. 22:59 >> 22:33

PREMIJER LIGA

Palas deklasirao Arsenal

Fudbaleri Kristal Palasa ubjedljivo su danas sa 3:0 na svom terenu pobijedili Arsenal, u posljednjoj utakmici 32. kola Premijer liga.

Strijelci su bili Andros Taunsend u 17, Joan Kabaj u 63, kao i srpski reprezentativac Luka Milivojević u 68. minutu iz penala.

Palas je nastavio uspješnu borbu za opstanak u engleskom prvenstvu, pošto sada ima 34 boda, šest više i utakmicu manje od Svonsija, koji je u zoni ispadanja.

Arsenal je umanjio šanse da se plasira u Ligu šampiona sljedeće sezone. Taj klub je šesti sa 54 boda, sedam manje uz utakmicu manje od četvrtoplasiranog Mančester sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније