Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

21. 05. 2017. 18:15 >> 17:48

ARSENAL BEZ ELITE

Siti direktno, Liverpul u kvalifikacije za LŠ

Fudbaleri Mačnester sitija igraće direktno u Ligi šampiona sljedeće sezone, Liverpul će nastupati u kvalifikacijama, dok je Arsenal poslije punih 20 godina ostao bez elitnog evropskog klupskog takmičenja.

Mančester siti je danas, u posljednjem kolu Premijer lige pobijedio u gostima Votford sa 5:0 i tako sezonu završio na trećem mjestu, iza Čelsija i Totenhema, sa 78 bodova. Liverpul je spriječio sva iznenađenja i kod kuće je savladao već eliminisani Midlsbro sa 3:0, tako da ima 76 bodova.

Ispod njih je Arsenal sa 75 bodova. "Tobdžije" su kod kuće pobijedile Everton 3:1, tako da će sljedeće sezone igrati u Ligi Evropa. Ekipa iz Londona je slavila iako je od 14. minuta igrala bez Lorana Koščelnija, koji je dobio direktni crveni karton zbog grubog starta. Everton je sedmi i sljedeće sezone će igrati u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

Drugoplasirani Totenhem je u gostima "pregazio" Hal 7:1 uz het-trik Harija Kejna, koji je tako sezonu završio kao najbolji strijelac Premijer lige, sa 29 golova, četiri više od Romelua Lukakua iz Evertona, koji je danas Arsenalu dao gol iz penala.

Šampion Čelsi je sezonu završio pobjedom kod kuće od 5:1 nad "fenjerašem" Sanderlendom.

U Ligi Evropa će sljedeće sezone igrati i Mančester junajted, koji je danas pobijedio Kristal Palas 2:0. "Đavoli" ove nedjelje igraju finale Lige Evropa protiv Ajaksa, i ako pobijede, plasiraće se u Ligu šampiona sljedeće sezone.

Iz lige su i prije posljednjeg kola ispali Hal, Midlsbro i Sanderlend.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније