Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 03. 2017. 23:50 >> 23:29

VJERUJE U BARAŽ

Jovetić: Pokušao sam sve, ali nijesam mogao

Stevan Jovetić nije igrao protiv Poljske, zbog povrede lista koju je doživio u srijedu na treningu. Dan nakon meča Jo-Jo je na Instragramu napisao da će pauzirati "između 10 i 14 dana".

"Bio sam na terapijama i pokušao sve ne bih li mogao da odigram bar pola sata, ali, nažalost, bilo je nemoguće", napisao je Jovetić.

Napadač Sevilje imao je i poruku za saigrače.

"Nije lako naći prave riječi nakon ovakvog poraza, ali želim da kažem da sam više nego ponosan na sve momke!!! Zalaganje, borbenost, igra, srce na terenu...Uz malo sreće, moglo je sve da se okrene u našu korist, ali to je fudbal i ja sam ubijeđen da će nam se vratiti na nekoj drugoj utakmici. Takođe bih se posebno zahvalio našim pravim navijačima, koji su, kao i uvjek, bili naš vjetar u leđa i 12. igrač", napisao je Jovetić.

Jovetić je na kraju poručio da vjeruje da će se „sokoli“ plasirati u baraž...

"Ostalo nam je još pet utakmica, od kojih tri igramo kući i sve zavisi od nas! Ja sam ubijeđen da idemo u baraž!", stoji u Stevanovoj poruci.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније