Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

03. 01. 2017. 14:06 >> 13:42

NI LIVERPUL NI ARSENAL

Draksler prešao u PSŽ!

Njemački fudbaler Julijan Draksler potpisao je ugovor sa francuskim šampionom Pari Sen Žermenom na četiri i po godine, saopštio je danas pariski klub.

 

 

Draksler dolazi iz Volfsburga, a interesovanje za njega u ovom prelaznom roku izrazili su Arsenal i Liverpul, ali se 23-godišnji vezni igrač odlučio za prvaka Francuske. Njemački klub je ranije objavio da je igrač otišao, a sada je stigla potvrda i sa druge strane.

"Vrlo sam radostan što dolazim u Pari Sen Žermen i jedva čekam da zaigram. Prvi put u karijeri ću otkriti novu zemlju, novi jezik. Vrlo sam ponosan što ovaj korak preduzimam u klubu koji postavlja standarde u Evropi i koji je posljednjih godina doveo mnogo velikih igrača. Uradiću sve da pomognem PSŽ-u da osvoji nove trofeje i nastavi da raste u Evropi", rekao je Draksler za zvanični sajt "svetaca".

Predsjednik PSŽ-a Naser Al-Kelafi takođe je ocijenio da je ovaj transfer pokazatelj rasta kluba.

"Potpis traženog njemačkog reprezentativca potvrdđuje koliku snagu privlačnosti ima ovaj klub za velike talente", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније