Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 05. 2013. 13:12 >> 13:12

NUDE 25 MILIONA

Monako želi Ivanovića

Povratik u prvu ligu Francuske Monako riješio je da na ljeto ozbiljno pojača svoj tim. Prema tvrdnjama engleskih medija, sljedeći cilj je dovođenje srpskog reprezentativca iz Čelsija Branislava Ivanovića.

Monako je prvo pokušao da dovede Vinsenta Kompanija iz Mančester Sitija, ali je njihova ponuda obijena. Nakon toga, na meti se našao Ivanović, za kojeg je francuski klub, navodno, spreman da izdvoji 25 miliona eura.

Bogati vlasnik kluba iz kneževine Dmitrij Ribolovljev, želi da napravi tim pun igrača ekstra klase, a defanzivca Čelsija mu je preporučio trener Klaudio Ranijeri, koji cijeni kvalitete srpskog reprezentativca.

Problem u realizaciji transfera mogao bi predstavljati Žoze Murinjo, koji želi da zadrži Ivanovića u timu za narednu sezonu.

Monako je blizu angažmana Radamela Falkaa iz Atletiko Madrida, koji, nakon što je uprava pšrihvatila ponudu od 51 milion funti, treba samo da prođe ljkekarske preglede.

Takođe, francuski prvoligaš je u petak doveo i dvojac iz Porta, Žoaa Mutinja i Džejmsa Rodrigeza za koje je ukupno izdvojio 60 miliona funti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније