Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 05. 2013. 10:49 >> 10:56

ZADOVOLJAN TRANFEROM

Vilanova: Nejmar izabrao sport, ne novac

Nejmar je izabrao sportske ispred finansijskih razloga kada je odlučio da potpiše za Barselonu, smatra trener Katalonaca Tito Vilanova.

Talentovani Brazilac potpisao je petogodišnji ugovor, a Barselona je za trasfer izdvojila 28 miliona dolara.



"Nejmarov dolazak je veoma značajan. Bili smo nervozni jer su se i drugi klubovi interesovali za njega, ali svaka čast našem osoblju. Moram da čestitam nejmaru jer je izabrao sportki projekat, a ne finansijski. Uvjeren sam da će odraditi dobar posao u Evropi i pomoći nam da budemo još uspješniji", kazao ej Vilanova.

"On je igrač kojeg smo tražili. Raspitivali smo se za njega prije dvije i po godine. Njegovi kvaliteti su dobro poznati. Ako kažu da je on ’Jutub’ igrač onda je to dobra stvar jer je postizao prelijepe golove. Izabrao je Barsu jer vjeruje da može da se prilagodi našem stilu igre", dodao je trener Barselone.

Vilanova je istakao da je sa dolaskom Nejmara napad Barselone postao još bolji, i da bi takav tandem svako poželio.

"San je imati napad kao naš. Sa više odličnih igrača imamo veće šanse da pobjeđujemo. Sada, moramo ih kombinovati najbolje što možemo", zaključio je 44-godišnji strateg.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније