Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 05. 2016. 19:11 >> 18:57

SPORT TVRDI

Maskerano se dogovorio sa Juventusom

Fudbaler Barselone Havijer Maskerano dogovorio se sa Juventusom o potpisivanju trogodišnjeg ugovora, prenio je danas španski list Sport.

Maskeranov ugovor sa Barselonom ističe za dvije godine, a uprava španskog kluba je u više navrata saopštila da ne namjerava da pusti 31-godišnjeg fudbalera. On je standardan u prvom timu Barselone od dolaska iz Liverpula 2010. godine.

Sport je naveo da je Maskerano postigao dogovor oko uslova sa Juventusom, ali da se dva kluba ništa nijesu dogovorila. Argentinski reprezentativac je navodno tražio "značajno uvećanje plate", ako potpiše za Juventus.

List je naveo da će Barselona možda morati da ponudi Maskeranu novi ugovor ako želi da ga zadrži.

Maskerano je sa Barselonom osvojio četiri šampionske titule, dvije Lige šampiona, tri Kupa kralja i po dva Super kupa Evrope i svjetska klupska prvenstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније