Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 05. 2016. 12:17 >> 11:59

HIDINK OCIJENIO

Terijeva budućnost još nejasna

Menadžer Čelsija Gus Hidink rekao je da je još uvijek veoma teško procijeniti da li će Džon Teri ostati u klubu i istakao da se nada pravom rješenju za obje strane.

Teri je tokom čitave karijere nosio dres Čelsija, ugovor sa londonskim klubom mu ističe na kraju sezone i još mu nije ponuđen novi. Ipak, legendarni kapiten "plavaca" je prethodnih dana otvoreno govorio da želi da ostane u klubu još par sezona.

"Veoma je teško predvidjeti u kom smjeru se ide po pitanju dogovora. Vidjećemo šta će se desiti u narednim danima. Naravno da je Teri svakim danom u kontaktu sa nama. On je igrač koji je napravio sjajnu karijeru u Čelsiju i navijači ga veoma cijene. Razgovaraćemo ozbiljno i nadamo se da će obje strane postupiti mudro i uraditi ono što je najbolje za sve", rekao je Hidink za Skaj Sport.

Navijači Ćelsija žele da Teri ostane, što su jasno pokazali transparentom podrške na sinoćem meču protiv Liverpula na Enfildu.

Teri je za Čelsi debitovao 28. oktobra 1998. godine u utakmici Liga Kupa protiv Aston Vile i do sada je zabilježio 703 nastupa i postigao 66 golova.

Sa Čelsijem je osvojio četiri titule Premijer lige, pet FA Kupova, tri Liga Kupa, dva Komjuniti Šilda, Ligu šampiona i Evropa Ligu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније